ERZURUM / YAKUTİYE - Edip Somunoğlu Ortaokulu

Edip Somunoğlu Ortaokulu

Adres
ŞÜKRÜPAŞA MAH. ATABEY SK. EDIP SOMUN OĞLU ORTAOKUL BLOK NO 14 YAKUTİYE / ERZURUM
Vizyon
Toplumun güvenini kazanmış, hukuki, pedagojik, rasyonel ve adil bir altyapı oluşturarak değişimi yakalayabilen,farklılık yaratan, öğrencilerine yaşanılan zamanın gereksinimlerine karşılık gelecek beceriler kazandıran,öğrencilerine rehberlik yapan, kısıtlı yaşam tecrübeleriyle fark edemeyecekleri ayrıntıları onlara hatırlatan, fakat kendi kararlarını almaları ve bu kararların sorumluluğunu üstlenmeleri konusunda cesaretlendiren eğitim anlayışını benimsetmektir.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli şekilde uygulamak, öğrencilerin yeteneklerine uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak; yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08.30-12.30 13:20-14:50
Ulaşım
Havuzbaşı-Sanayi ve Şükrüpaşa hattında çalışan tüm toplu taşıma araçları ile şehir merkezine gidilebilir. K7, K10, K7A otobüsleri okulumuzun yanından geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Yerleşim Yeri Bilgisi: Yerleşim yeri iki ve üç katlı binalardan oluşmaktadır. Mahallede kiralık ev bulma imkanı kısıtlıdır. Şükrüpaşa veya şehrin diğer mahallelerinde bulunabilir. Kira miktarları ortalama 250-450 TL dir
1 Km
Okullar arası düzenlenen turnuvalara katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları
2022 yılı TÜBİTAK Ortaokul öğrencileri arası araştırma yarışmasında Fizik alanında bölge 3. olduk.