ERZURUM / YAKUTİYE - Edip Somunoğlu Ortaokulu

May

LGS Okul Gezileri Kapsamında Kız Öğrencilerimizi Cumhuriyet Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini götürerek okul hakkında öğrencilerimizin bilgi edinmesini sağladık.

May

Okulumuz 5-A sınfı öğrencilerinden Yusuf Can EKİNCİ İlimizde düzenlenen küçükler serbest güreş yarışmasında İl İkincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuzda deprem anı ve tahliye tatbikatı Yaptık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Erzurum'un Kurtuluşu Okulumuzdaki Programla Kutlandı.

Şbt

Okullar arası fursal turnuvasına yıldızlar kız ve yıldızlar erkek takımımızla katılık.

Ock

Okulumuzda İBİŞ alı Tiyatro etkinliği düzenlendi.

Ock

EDİP SOMUNOĞLU ORTAOKULU DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ. DEDE KORKUT HİKAYELERİNDEN HAREKETLE ANAHTAR KELİMELERİLE YENİ BİR HİKAYE YAZMA YARIŞMASI

Ara

"İSTİKLÂL DİLİMİZDE" İsimli "İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması" YARIŞMA  ŞARTNAMESİ

24 Kasım Öğretmenler Günü Okulumuzda Kutlandı

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Düzenlendi

Kas

Yakutiye Belediyesinin katkılarıyla okulumuz öğrencilerine İbrahim Erkal kültür merkezinde tiyatro gösterisi izlettik.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

Kas

Okul Müdürürümüz Alaattin ŞAHİNTÜRK ve okul öğretmenlerimizle beraber Yakutiye Belediye Başkanı DR. Mahmut UÇAR'ı ziyaret ettik. İlgilerinden dolayı sayın başkana teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyet ve Demokrasi adlı şiir yarışmasında 3. olan okulumuz 8-A sınıfı öğrencisi Efe ERTEK ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdurahman GAZİOĞLU'n dan aldı.

Ekm

Yakutiye Rehberlik Araştırma Merkezi Rehber Öğretmeni Abdurrahman Akgün tarafından okulumuz 8. sınıf öğrencilerine LGS tanıtım ve verimli ders çalışma teknikleri seminer yapıldı